Traprenovaties

De specialist in traprenovaties! EXTRA Klusservice maakt jouw oude trap weer als nieuw!

Is jouw trap aan vervanging toe? Of ben je van plan om LED verlichting in te bouwen? EXTRA Klusservice zorgt voor een perfecte traprenovatie. Onze klussers zijn vakbekwaam, hebben oog voor detail en zetten net dat ene stapje EXTRA!

traprenovatie
traprenovatie

Is jouw huidige trap versleten en wil je deze laten renoveren? Wij creëren een geheel!

Laminaat, vinyl, PVC. Er zijn een tal van mogelijkheden. Onze adviseurs raden aan om materiaal te kiezen die zowel bij de huidige vloer als inrichting past. Of ben je van plan om zowel trap als vloer te vervangen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om hetzelfde materiaal op zowel trap als vloer te laten plaatsen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zowel trap als verdiepingsvloeren een geheel vormen.

Wij maken je oude trap helemaal als nieuw. Weg met die trapmatten of verkleuringen. EXTRA Klusservice levert kwalitatief goede en veilige trappen die zowel kindvriendelijk als slijtvast zijn.

Geen volledige traprenovatie nodig? Creëer een nieuwe frisse uitstraling door je huidige trap te laten schilderen door een van onze professionals.

Wat EXTRA Klusservice voor je kan betekenen:

  • Trap bekleden met laminaat, vinyl of PVC
  • Inbouwen van LED trapverlichting
  • Plaatsen of vervangen van overzettreden en stootborden
  • Plaatsen of vervangen van trapleuningen
  • Trap schilderen

Vinyl, PVC of laminaat: welke trapbekleding past het best in jouw woning?

Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kun je kosteloos stalen aanvragen of kiezen voor persoonlijk advies bij jouw thuis. Daarnaast kunnen we gelijk de trap inmeten en een vrijblijvende offerte uitbrengen. Graag komen wij vrijblijvend langs om de klus te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via e-mail, info@extraklusservice.nl bel direct met 053-430 430 4.