Schilderwerk Enschede

Op zoek naar een schildersbedrijf in Enschede?

Zie je het niet zitten om de binnen/buitenkant van je huis zelf te schilderen en wil je dit liever laten doen? EXTRA Klusservice helpt je graag! We zijn een allround schildersbedrijf in Enschede.

Schilderwerk is namelijk één van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Wij voeren alle voorkomende schilder en behangwerken voor je uit. Of het nu gaat om het plafond, wandafwerking, binnen schilderwerk of buiten schilderwerk. Onze schilders zijn letterlijk van alle markten thuis. 

Plafond liever laten spuiten?

Ook dat kunnen wij! Spuitwerk is een effectieve en strakke oplossing dat in allerlei kleuren kan worden toegepast. Niet alleen wanden maar ook plafonds kunnen geheel naar wens gespoten worden.  Schilder of spuitwerk laten aanbrengen door een EXTRA schilder geeft je bestaande of toekomstige woning weer bescherming tegen de verschillende Nederlandse weerinvloeden.

Wij ‘EXTRA Klusservice’ verzorgen al het schilderwerk: voor particulier of zakelijke klanten, grote en kleine klussen, binnen- of buitenwerk.

Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken. Neem gerust contact op via e-mail, info@extraklusservice.nl of bel direct met 053-430 430 4.