PVC vloer Enschede

Ben je op zoek naar een sterke PVC vloer in de buurt van Enschede? Dan ben je bij EXTRA Klusservice aan het juiste adres!

Een PVC vloer is geheel onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, waterbestendig en een goed alternatief voor laminaat of hout. Of je nu kiest voor een populaire visgraat vloer, een moderne betonlook vloer, of een ‘standaard’ vloer. Wij hebben voor iedere woonstijl een passende en sfeervolle vloer. Ben je op zoek naar de juiste vloer in combinatie met een vloerverwarming? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hout, PVC of laminaat: welke vloer past het best in jouw woonkamer?

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer; hoe weet je welke keuze je moet maken? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kun je kosteloos stalen aanvragen of kiezen voor persoonlijk advies bij jou thuis. Onze adviseurs beantwoorden graag alle vragen en laten je zien welke stalen we hebben. Daarnaast kunnen we gelijk de ruimtes inmeten en een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Nieuwe vloer uitgezocht? Onze professionals komen de vloer leveren en leggen. Zij zullen ook adviseren bij het aanschaffen van een ondervloer.

Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken. Neem gerust contact op via e-mail, info@extraklusservice.nl of bel direct met 053-430 430 4.