Afbouw, verbouw en aanbouw renovatie

Afbouw, verbouw en aanbouw renovatie

Verbouwplannen? Wij helpen je graag verder! Als het nu gaat om afbouw, verbouw of aanbouw. Met onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij je overal mee helpen.

Het vergroten van je huidige woning kan op verschillende manieren. Denk aan een dakkapel, serre, garage of aan een uitbouw waarbij er een leefkeuken kan ontstaan.  

Wil je net wat EXTRA ruimte in huis? Zonder dat je hoeft te verhuizen? Kies dan voor aan uitbouw! Je kunt je huidige keuken en woonkamer vergroten door een uitbouw. Een uitbouw zorgt voor veel licht en ruimte.

Altijd al gedroomd over een leefkeuken? EXTRA Klusservice maakt jouw droom werkelijkheid!

Afbouw

Ook voor volledige afbouw ben je bij ons aan het juiste adres! Zo helpen onze vakmannen graag bij het uitzoeken en leggen van een nieuwe vloer, schilderwerkzaamheden, traprenovaties, stucwerk of het verduurzamen van je woning.

Bij een uitbouw komt veel kijken. Naast kluswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden houden wij ons ook bezig met raamdecoraties. Voor nieuwe raambekleding zoals gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, rolluiken en zonwering ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van EXTRA Groep, helpen je graag met het totale pakket. Van aan tot afbouw!

Naast het verbouwen kunnen onze collega’s van EXTRA Installatie zorgen voor de volgende zaken:

  • Het plaatsen van airco’s
  • Installeren en vervangen cv-ketel
  • Waterontharders
  • Warmtepompen
  • Elektrawerk
  • Aanleggen vloerverwarming 
  • Onderhoud en reparaties

Taxatie

Verbouwplannen? Vergeet dan niet een taxatierapport aan te vragen bij EXTRA Makelaars! Onze taxateurs gaan de waarde van je woning voor én na verbouwing inschatten. Wij zorgen goed en snel voor een onafhankelijk NWWI gevalideerd taxatierapport. Zo start te verbouwing zonder problemen!

EXTRA Klusservice helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Klusservice de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

Meer weten over klussen als een aanbouw, opbouw, afbouw of het plaatsen van een veranda? Neem gerust contact op via e-mail, info@extraklusservice.nl of bel direct met 053-430 430 4.